top of page

TRANSPORTFIRMA VOOR BEDRIJVEN IN DE BENELUX

GESPECIALISEERD IN HET VERVOER VAN BRANDSTOFFEN

Wij beschikken over een ADR-certificaat en zijn dan ook voornamelijk gespecialiseerd in het transport van vaste en vloeibare brandstoffen over de weg. We doen dit zowel voor particulieren als bedrijven. Zo leveren we graag uw mazout of stookolie op de door u gewenste locatie.

TRANSPORTFIRMA VAN CALSTER IN ELEWIJT

Naast het leveren van brandstoffen zoals mazout en stookolie zijn wij actief als transportbedrijf. Hierbij verzorgen we de distributie voor andere bedrijven, waarbij we voornamelijk focussen op het transport van paletten in de Benelux. We dragen het ADR-certificaat, beschikken over een goed onderhouden vrachtwagenpark en staan garant voor correcte levertijden en een uitstekende service. Tijdens een vrijblijvend gesprek lichten we u graag het een en ander toe en stellen we een offerte voor u op.

vw.jpg

SNELLE EN FLEXIBELE DIENSTVERLENING VAN TRANSPORTFIRMA VAN CALSTER

We zijn een klein familiebedrijf en bij onze transportfirma rekent u dan ook op een uitstekende service. We dragen zorg van uw goederen, maar respecteren ook de rij- en rusttijden terwijl we tegelijk een tijdige levering garanderen. We staan in voor het transport van paletten in de volledige Benelux en dit ongeacht het vertrekpunt of het punt van aankomst. We behandelen u, maar ook uw leveranciers of klanten, steeds correct en bieden u een snelle en flexibele service aan. U schakelt ons zowel in voor het vervoer van grote ladingen als voor het vervoer van enkele paletten, waardoor ook kleinere kmo’s op onze diensten rekenen. Dankzij onze centrale ligging in de buurt van Brussel zijn we steeds snel ter plekke.

Contacteer ons vandaag nog en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw transport in de Benelux.

bottom of page