Leverancier van vaste en vloeibare brandstoffen

Wij leveren onder andere steenkool aan particulieren (af te halen of levering aan huis), maar ook mazout voor particulieren en bedrijven (stookolie en diesel) en steenkool of antraciet (types 12/22 of 20/30). Kleinere hoeveelheden kunt u steeds zelf afhalen.

Houtskool

Hierbij rekent u steeds op de vakkundige adviesverlening die u van een klein familiebedrijf mag verwachten. Zo helpen we u graag bij het maken van de juiste steenkoolsoort en hebben we er geen probleem mee om u even te helpen inladen. Een uitstekende service is bij ons nog in de prijs begrepen.

Brandstofleverancier met ADR-certificaat

Als brandstofleverancier voldoen we aan de Europese ADR-wetgeving, wat het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg regelt. Hierdoor bent u er zeker van dat onze chauffeurs de nodige opleidingen hebben genoten en dat onze wagens aan alle veiligheidsvoorwaarden voldoen. Wij vinden echter dat u van uw brandstofleverancier wat meer mag verwachten, waardoor u er bij ons altijd een uitstekende service bovenop krijgt.

Contacteer ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van mazout / stookolie, antraciet of wilt u zelf steenkool afhalen in Elewijt? Neem dan nu contact met ons op.

015 611 251